PRODUCTIE 2016: ApoCalypso

APO R US v2

Locatietheater i.s.m. Theaterspektakel

Een moeder zit breeduit en nogal onsmakelijk op het toilet in de badkamer. Pal daarnaast staat haar dochter over te geven in de wastafel, maar ze gaat tóch naar haar werk: de tippelzone van een straat even verderop. Haar zoon Jesse gaat solliciteren voor de vacature van mogelijke redder van de wereld. Dit geestig geënsceneerde gezinstafereel typeert ’ApoCalypso’ waarin het einde der tijden wordt gevierd. Jibbe Willems schreef een zwarte theaterkomedie die bevolkt is met junkies, hoeren, pooiers, schooiers en zwervers.

 

Auteur: Jibbe Willems

Regie: Jonas Leemans

Spel: Geert Craane, Thijs Craane, Laura Emery, Hild Gebruers, Lore Gebruers, Annick Gios, Maxime Goossens, Mart Heylen, Petra Leysen, Marc Lievens, Toon Peeters, Hans Rombouts en Elke Van De Wouwer

Locatie: Militair domein, Lierseweg 315, 2200 Herentals (Achter Vanende & Roxy)

Data: 13, 14, 15, 19, 20, 21 en 22 mei 2016, telkens om 20u

Tickets kunnen gereserveerd worden:

Praktische afspraken:

Wij willen u vragen om goed op voorhand te reserveren en te betalen. De tickets moeten na reservering binnen tien werkdagen betaald worden:

  • contant of met bancontact aan de balie.
  • via overschrijving op rekeningnummer van cc ‘t Schaliken, Grote Markt 35 in 2200 Herentals: 778-5994515-67. U krijgt telefonisch de in te vullen mededeling. Na ontvangst van uw betaling, worden de tickets naar u thuis opgestuurd.

Indien de tickets niet op voorhand kunnen betaald worden, zullen ze klaar liggen aan de kassa. Ten laatste een kwartier voor aanvang van de voorstelling dienen de tickets worden afgehaald, indien dit niet gebeurt, worden ze voortverkocht.